Motions Floorball

Motions floorball konceptet kan benyttes på en bred vifte af målgrupper. Vi anvender konceptet overfor to målgrupper. Vores motions hold er et hold der spænder fra 16-60 år, her kan alle være med. Derudover har vi erfaring fra 60+ gruppen der ønsker at få bevægelse og holdsport ind i deres motions mønster. Vores aktivitet tager udgangspunkt i Floorball Danmark´s Motions Floorball koncept "MotionsFloorball - et medrivende idrætskoncept med dokumenteret sundhedseffekt".  

Vores Motions hold spiller en gang om ugen. holdet består af et mix af helt nye spillere og mere erfarne spillere. Vi benytter træningen som en oplagt introduktion til floorball spillet og som konditions træning. Den relative høje intensitet og den interval baserede træning giver et godt fundament til en sjov og aktiv konditions forbedring. De indlagte pauser skaber god dialog mellem deltagerne og fremmer det sociale liv i klubben.

60+ Motions Floorball har vi introduceret til Senior træf i Glostrup 2017, arrangeret af Københavns Firma Sport og IF32 Motion & Trivsel. Deltagerne blev  introducerer til selve floorball spillet,  teknikken og samtidig fik de sig et godt grin i behagelige rammer, hvor kammeratskab og bevægelse blev forenet. Mange tak for et godt samarbejde. 

Hvis du vil vide mere er du velkommen til at kontakte os

Bevæg dig for livet:

Se inspirations video - Klik HER

Kontakt

Profile Image
Morten Schumann

Her er inspirations materiale til motions flooorball. 

MotionsFloorball koncept.pdf

Af: Jacob Vorup & Kåre Seidelin